Morgen mooier wonen

1/4

Montage

Het Plameco plafond berust op een uniek en simpel principe. U krijgt een blijvend strak plafond in slechts één dag. We werken dan ook uiterst efficiënt: ‘s morgens beginnen, ‘s avonds een prachtig nieuw plafond.

 

De installatie veroorzaakt minimale overlast. U kunt grote meubelstukken gewoon laten staan. U heeft vrijwel geen last van stof, want het nieuwe plafond wordt onder uw oude plafond gemonteerd. 

 

U kunt bij ons terecht voor plafonds voor alle ruimtes in uw huis, maar ook in uw bedrijf. Plameco Vakbedrijf van Osch biedt u een ruim assortiment aan stijlen, kleuren en designs.

Voordelen Plameco Spanplafonds

Plafond in 1 dag!

 

Gemakkelijk schoon te houden 
 

Stel je eigen lichtplan samen

 

Vochtbestendig en alg-, bacterie en

schimmelwerend

 

Verbetert de akoestiek
 

1/5

Techniek

Plameco plafonds zijn spanplafonds: u krijgt een volkomen vlak en blijvend strak plafond door het spannen van een sterke, elastische kunststof. Het spannen gebeurt met behulp van klemprofielen, onder uw huidige plafond – dat dus gewoon kan blijven hangen. U heeft een nieuw plafond in slechts één dag!

 

Plafonds van Plameco zijn oerdegelijk en toch licht van gewicht. Dit is te danken aan het materiaal: een hoogwaardige kunststof, die volgens een beproefd procedé wordt vervaardigd. Het materiaal biedt optimale afweer tegen zowel droogte als vocht, warmte en kou.

 

Plameco plafonds kunnen desgewenst natuurlijk ook als een verlaagd plafond worden toegepast, waardoor elke hoogte in principe mogelijk is. Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt. Uiteraard voldoen Plameco plafonds aan alle vereiste normen en eisen.

 

Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Kijk hier voor onze contactgegevens.

VAKBEDRIJF VAN OSCH
is gecertificeerd leverancier van
PLAMECO PLAFONDS

1/2

Verlichting

Licht is heel belangrijk voor de sfeer in uw ruimte. In een Plameco plafond kan uw huidige bestaande verlichting verwerkt worden. Maar u kunt natuurlijk ook uw verlichtingsplan geheel naar eigen wens aanpassen. Onze adviseurs krijgen op het hoofdkantoor regelmatig bijscholing in de nieuwste lichttechnieken. Plameco heeft een ruime keuze in verlichting, geïntrigeerd halogeen en decoratieve sfeerverlichting. Van dimbare LED tot een op afstand bedienbaar lichtplan. Voor veel mensen een prettige bijkomstigheid omdat nu alles in één hand blijft

 

Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over. Kijk hier voor onze contactgegevens.

Diverse toepassingen

Plameco plafonds zijn in elke ruimte van uw huis te installeren. U kunt ook bij ons terecht voor plafonds in zakelijke ruimtes. Plameco plafonds zijn gemakkelijk aan te brengen en geven uw ruimte een luxe, elegante uitstraling.

 

Vakbedrijf van Osch heeft een zeer ruim assortiment en blijft komen met innoverende producten. Stelt u zich eens voor: een plafond met een spanwijdte van maarliefst 5 meter, of wat dacht u van plafonds met een afbeelding of foto die u zelf uitkiest?

© 2020 Vakbedrijf van Osch

Privacy statement

Algemene voorwaarden

Plameco Best

Zandstraat 22,5683 PL Best.     

T 0499-785408

E info@plamecovanosch.nl

 

Plameco Gemert

Kruiseind 16C, 5421 ND Gemert. 

T 0492-368100
E info@plamecogemert.nl

  • Facebook Social Icon