Tips!

Please reload

Interieur ideeën

1/25/2017

Als mensen gaan verhuizen of verbouwen, zijn ze vaak op zoek naar allerlei ideeën voor het interieur. Er zijn namelijk zóveel mogelijkheden om het interieur in huis aan te pakken! Al zoekende naar nieuwe en passende interieur ideeën wordt er door de verschillende woonbladen gebladerd, bezoeken ze enthousiast diverse woonwinkels en wordt het internet afgezocht.

 

 

Foto’s aan de muur

Over het algemeen vinden veel mensen het belangrijk om zich te omringen met foto’s van bijvoorbeeld het gezin, van familieleden of met foto’s die door de bewoners zelf zijn gemaakt. Vaak zie je, ongeacht het interieur, ergens in huis een of meerdere foto’s terug. Foto’s geplaatst in fotolijstjes op een dressoir, ingelijst aan de wand, soms gegroepeerd in een gekleurd vlak, of foto’s die voorbij komen in een digitale fotopresentatie op het bijzettafeltje. Ook worden er vaak uitvergrootte foto’s aan muren gehangen. Kortom, fotografie in het interieur is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van de woonbeleving en krijgt daarom veel aandacht.

 

 

Fotobehang

Het is mogelijk om van uw foto een behang te laten maken waar u een wand in huis mee kunt aankleden. Óf er kan worden gekozen voor fotobehang dat al een bedrukking heeft. Fotobehang kan een optie zijn als er een wand in huis is, waar u graag een speciale foto op wilt hebben. Maar fotobehang heeft ook wel wat nadelen. Een nadeel is bijvoorbeeld de breedte van de behangstroken; hierdoor zijn er veel naden die vaak duidelijk zichtbaar zijn. Ook is het behangen met fotobehang vaak niet zomaar even gedaan. Het is nogal wat puzzelen, passen en meten om de originele foto eer aan te doen.

 

 

Foto op de wand of foto op het plafond middels een spanplafond

Wanneer je in al dat gepuzzel, gepas en gemeet geen zin hebt en wanneer u zeker wilt zijn van een prachtig resultaat, kijk dan eens naar een fotowand of fotoplafond van Plameco. Ja, dat leest u goed; fotowand of fotoplafond. Een foto op het plafond is namelijk een nóg origineler idee voor het interieur.

 

Plameco is producent van hoogwaardige, elastische kunststof spanplafonds waarmee u eindeloze mogelijkheden heeft. Één van deze mogelijkheden is de optie om het spanplafond met een foto te laten bedrukken. Of het nu gaat om een eigen gemaakte foto of een foto van het internet: dat maakt voor Plameco niet uit.

 

 

Hoe werkt dat dan, zo’n foto op een spanplafond? Het werkt eenvoudiger dan vaak wordt gedacht.

Voor het plaatsen van een fotoplafond (een spanplafond bedrukt met uw eigen gekozen foto) in huis, gebruikt Plameco een zelf ontwikkeld systeem waarmee er een nieuw plafond onder het huidige plafond wordt gespannen. De door u gekozen foto is dan afgedrukt op dit hoogwaardige spanplafond. Een Plameco spanplafond kan tot wel 5 meter breed oneindig lang gemaakt worden.  Zo heb je dus geen last van naden, die bij een fotobehang (of stickers) vaak wel zichtbaar blijven. Het plafond wordt zo in één dag helemaal naar wens bekleed, met een foto naar eigen keuze! Zelfs uw muur kunt u in diezelfde dag met uw eigen ontworpen spanplafond laten bekleden!

 

 

Een foto op het plafond, wat is ervoor nodig?

Wat is er nodig om een foto onder het plafond te kunnen laten spannen? Helemaal niet veel. Plameco werkt voor de fotoplafonds (of –wanden) met digitale fotobestanden. Gewoon de foto’s die u zelf met uw digitale fotocamera maakt of andere foto’s die u mooi vindt en bijvoorbeeld online gevonden heeft. Kijk eens naar de voorbeelden bij dit artikel. De keuze is groot en de mogelijkheden met een Plameco spanplafond zijn eindeloos. Heeft u dus een idee, neemt u dan contact op met de Plameco-specialist bij u in de buurt. Deze vindt u het makkelijkst met behulp van de postcode-zoekfunctie op de website.

 

Bron: www.plameco.nl 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

© 2020 Vakbedrijf van Osch

Privacy statement

Algemene voorwaarden

Plameco Best

Zandstraat 22,5683 PL Best.     

T 0499-785408

E info@plamecovanosch.nl

 

Plameco Gemert

Kruiseind 16C, 5421 ND Gemert. 

T 0492-368100
E info@plamecogemert.nl

  • Facebook Social Icon